Matbloggstoppen

torsdag 20 mars 2014

#Vårtecken#Chili#

De här är ett säkert vårtecken!! Just idag på vårdagjämningen kom vår härliga granne Anita, med 8st chiliplantor. De är plantor som hon själv har drivit upp och de är tredje året som vi får plantor. Vi har fått otroligt fina skördar av chili, de är tur att man kan frysa in frukterna som dom är. Men vi har även fått en hel del tips av Anita på vad man kan göra av chili.
Vi ser fram emot sommaren!!


2 kommentarer:

 1. Javisst ser man fram mot sommaren :) Hoppas era plantor tar sig riktigt fint och att ni får rekordskörd. Jag har fortfarande mycket chili kvar i frysen, det räcker nog precis tills det börjar bli dags att skörda ny.

  Ha det bra!
  /Anita

  SvaraRadera
 2. Det börjar bli dags för chilileverans igen :) Jag skriver här och chansar på att ni får ett mail att någon gjort en kommentar och läser detta. Är ni hemma något i helgen, exempelvis på söndag (17/4)? Om ni säger en tid skulle jag i så fall kunna komma över med lite plantor. Lite nya sorter i år, plus lite paprika :) Om ni ser den här kommentaren så kan ni bara skriva en svarskommentar här. Jag går in och kollar.

  Hälsar grannen Anita några hus bort

  SvaraRadera