Hedvig hjälpte mig med kycklingen, detta gjorde hon.
3 Kycklingfiléer i grova bitar
3 dl Medelhavsyoughurt
Santa Marias tandorikrydda
salt och peppar
Hon delade kycklingen i grova bitar, sen blandade hon youghurten och kryddan tills det smakade som ville. Hon saltade och pepprade kycklingen och blandade ned det i youghurten också fick det dra i 10 minuter sen la Hedvig upp bitarna på bakplåtspapper och stekte i ugnen på 200 grader i 15 minuter.
Oskar hjälpte mig med hirsbullarna
Blanda hirsen med 2 ägg
2 msk bovetemjöl
1 dl riven ost
salt och peppar
Provfritera en köttbullsstor bulle och kolla om smaken är bra. Fritera sen resten (använd neutral rapsolja och var beredd med ett lock så att du kan släcka om det börjar brinna). Lägg upp dom på hushållspapper så att fettet rinner av, lägg över de på en ugnsfast form och baka de klara tillsammans med kycklingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar