Matbloggstoppen

tisdag 10 januari 2012

Tandorifisk

Gratinerad fisk på ett enkelt och gott sätt.

4 personer

400 gr sejfilé
250 gr turkisk yoghurt
1 msk maizenamjöl
2 morötter
det mörkgröna på en purjolök
tandorikrydda
salt och peppar

Skala och skiva moroten tunt, gör detsamma med purjolöken, lägg grönsakerna i en ugnsfastform som du smort med lite olja och slå på 1/2 dl vatten, salta och peppra. Baka i ugnen på 200 grader i ca.10 minuter.
Blanda under tiden yoghurten med maizenamjölet, tandorikryddan (ta efter smak jag gillar när det är lite sting), salt och peppar. Ta ut formen med grönsaker och lägg på fisken som du kryddar med salt och peppar häll sen på yoghurten och baka i ugnen ca 20 minuter. Servera med basmati ris och kokt broccoli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar