Matbloggstoppen

söndag 13 februari 2011

Tacofisk

Taco fisk låter ju inte riktigt klokt men varför inte prova, en given succé tycker barnen.

Ingredienser till 4 personer                        

400 gr sejfilé
10 st tacochips
2 msk rapsolja med neutral smak
spiskummin
chilipulver
salt och peppar

Kör chipsen till ett grovt mjöl i en mixer eller krossa dom i en mortel. Blanda krosset med oljan och smaksätt med chilipulvret, spiskummin, salt och peppar. Lägg upp fisken i en oljad form salta och peppra. Fördela blandningen över fisken och baka i ugnen i 200 grader tills fisken är klar ca. 10 minuter. Jag serverade med chilibönor som bestod av 1 burk ekologiska vitabönor i tomatsås, 2 msk chilisås lite chilipulver och salt. Låt bönblandningen koka upp och smaka av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar