Matbloggstoppen

söndag 8 maj 2011

Salsa


Med dom riktigt goda grejerna från Molstabergs säteri så behövdes inga kryddor, så köttet jag grillade saltade  och pepprade jag bara för att riktigt känna smaken. Jag har aldrig provat fårinnerfilé så det var jag riktigt nyfiken på och allt var lika bra som jag hade hoppats. Till köttet som jag grillade lätt serverade jag denna enkla salsa.

1 liten röd paprika
1/2 rödlök
1/2 röd chili (ta mer om du vill ha mer hetta)
Fårinnerfile och lammentrecote
1/2 kruka koriander
1/2 burk Saltås krossade tomater
1 msk. Heinz chilisås (tomaterna behöver lite sötma)

Mixa allt i en mixer men inte helt slätt utan lite grovt, smaka av med salt och peppar.

1 kommentar:

  1. Gjorde salsan i lördags som sås till grillade revbenspjäll, förkokta ;). De och såsen blev mycket bra. Tack Lars! //gunilla

    SvaraRadera