Matbloggstoppen

torsdag 7 juni 2012

Bloggen har fått stryka på foten då det vart en intensiv period på jobb fronten och en planering av vår resa till USA. Och nu bär det snart av!!! Självklart kommer ni att kunna följa med oss, då resan kommer gå i matens tecken. Det är ju inte så svårt eftersom vi alla behöver äta minst tre mål mat om dagen. Och det kommer vi även göra "over there".
Är lite orolig för vad vågen kommer peka på efter 3½ vecka med amerikansk mat och mycket bil åkande. Men det känns även som en utmaning att äta vad man vill och testa alla härligheter och försöka röra på sig. Löpar skorna ska med och dom ska få smaka på marken i Central Park åtminstone :-)

Är lite orolig för hur det är med laktosfri mat. Är det någon som har erfarenhet är jag jätteglad för tips och information. Det är bara att lämna kommentarer här på bloggen.

Det ska bli intressant att se alla olika frukostar med Amerikanska pannkakor, Munkar, Lakrits flingor, jordgubbsmjölk vad finns det mer??? De återstår att se :-))
Tvätta och packa ett par dagar så har man snart landat i semester lugnet. Vi hörs snart igen.

2 kommentarer:

  1. Så roligt! Vi har varit mycket i USA och älskar att bila där. Det där med laktosfri mat är alltid jobbigt när man är ute och reser. Jag försöker välja laktosfritt så gott det går från menyerna och har alltid tabletter (Lactrase) med mig som jag äter.

    Ser fram mot rapporter från er resa "over there". Ha nu en riktigt skön semester önskar grannarna i 22:an

    SvaraRadera
  2. Ja Lactrase kapslarna ska med :-). Förresten så har vi skördat två stycken Hungarian Hot Wax chilis och gjort efter ditt tips med färskost i. JÄTTEGOTT! Chiliplantorna och Ruccola sallad är i stort sett det ända vi har i trädgården i sommar. Eftersom vi är borta. Hoppas ni får lite varmare väder här hemma. Vi hörs :-)

    SvaraRadera