Vad hindrar oss från att laga god mat på bra råvaror alla dagar i veckan? Vi skulle säga planering och idétorka. Med god planering och bra idéer så tror vi att det blir lättare att äta god vällagad mat med gott samvete som dessutom alltid är laktosfri. Vi ville göra detta för att hjälpa andra med planeringen och samtidigt vill vi få chansen till mer inspiration och en levande diskussion om vad och varför vi äter och till vilket pris.
torsdag 27 januari 2011
Kokböcker
Kokböcker är något som vi alla har. En del fler än andra :-)
Men hur ofta använder man dom!
Jag är nyfiken på hur ofta du använder dina kokböcker?
Nästan aldrig till mat, söker oftast på nätet efter nya recept. Möjligen till några gamla rätter som jag fortfarande lagar. Där tittar jag i boken, det är nästan så att man t.o.m kan sidnumret... Man när vi ska baka då kommer samma gamla receptbok fram! /Sophia
Hej Lars ,roligt och se dig bland bloggarna ;själv har jag blogg men på ett annat språk och annat intresse, och det har inte med mat och göra ,ett ställe för att utveckla andra delar av järnan ; men det är roligt och titta på din blogg ,du har jätte bra recept. hälsningar Tina Abzakh
Nästan aldrig till mat, söker oftast på nätet efter nya recept. Möjligen till några gamla rätter som jag fortfarande lagar. Där tittar jag i boken, det är nästan så att man t.o.m kan sidnumret...
SvaraRaderaMan när vi ska baka då kommer samma gamla receptbok fram!
/Sophia
Då och då ,jag har mina favotiter .
SvaraRaderaHej Lars ,roligt och se dig bland bloggarna ;själv har jag blogg men på ett annat språk och annat intresse, och det har inte med mat och göra ,ett ställe för att utveckla andra delar av järnan ; men det är roligt och titta på din blogg ,du har jätte bra recept. hälsningar Tina Abzakh
Hej!
SvaraRaderaJag har inte en uppsjö av kokböcker, men trots det används de jag har alltför sällan. Jag kanske använder någon av dem några gånger varje månad.