Vad hindrar oss från att laga god mat på bra råvaror alla dagar i veckan? Vi skulle säga planering och idétorka. Med god planering och bra idéer så tror vi att det blir lättare att äta god vällagad mat med gott samvete som dessutom alltid är laktosfri. Vi ville göra detta för att hjälpa andra med planeringen och samtidigt vill vi få chansen till mer inspiration och en levande diskussion om vad och varför vi äter och till vilket pris.
tisdag 12 juli 2011
Grekisk sallad
Inte så svårt som det låter. Jag gillar när det är gott om grönsaker och inte bara sallad i sallader. Så jag börjar med att dela 4 tomater i grova bitar, 1 rödlök i tunna skivor, 3 avocados i tärningar, 1 ekfatslagrad fetaost i bitar samt våra nya favorit oliver i love Ecos blandade. Blanda runt detta med salt peppar olivolja och vitvinsvinäger, låt det stå 10 minuter och suga åt sig blanda sen ned grova bitar av isbergssallad och servera med grillat bröd (Sylvia gör god musli i ugnen så den är redan varm)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar