Jag börjar med att strimla ned löken och fräsa den på svag värme i lite olja tills löken har blivit mjuk, när detta inträffar krydda med curry efter smak och blanda ned den kokta blomkålen, strimlade chilin och blomkålen och låt allt bli varmt. Häll sen upp det i en skål och blanda direkt i gräddfilen, smaka av med salt och peppar. Detta blev kanon att servera till den grillade kycklingen.
Vad hindrar oss från att laga god mat på bra råvaror alla dagar i veckan? Vi skulle säga planering och idétorka. Med god planering och bra idéer så tror vi att det blir lättare att äta god vällagad mat med gott samvete som dessutom alltid är laktosfri. Vi ville göra detta för att hjälpa andra med planeringen och samtidigt vill vi få chansen till mer inspiration och en levande diskussion om vad och varför vi äter och till vilket pris.
torsdag 14 juli 2011
Indiska heta grönsaker
I går bjöd jag på kokt blomkål och vitkål det blev lite över så jag tänkte att det skulle bli något gott med sting, när jag tittade i kylen så hittade jag också lite purjolök, 1 knipplök, 0,5 grön chili, och lite gräddfil.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar