Till 4 personer
400 gr sejfilé kolla att den är MSC märkt
1/2 dl finriven färsk parmensanost
2 ägg
Snart kan vi skörda första zuccinin |
20 ekologiska körsbärstomater
1/2 kruka basilika
skalet av en 1/2 citron
500 gr pasta
Salt och peppar
olja
Dela fisken i tärningar stora som speltärningar. Vispa upp äggen med 2 msk. vatten och blanda i parmensanosten salta och peppra. Vänd fiskbitarna i vetemjöl och sen i äggblandningen. Värm en stekpanna med ordentligt med olja i och stek fisken tills den blir gyllengul runt om håll den varm på svag temperatur i ugnen. Koka pastan och dela tomaterna samt grovhacka basilika bladen. När pastan är klar så vänd ned tomaterna, basilikan, rivet citronskal, olja, saltt och peppar. Avsluta med att lägga på fisken och citronen skuren i klyftor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar