Vad hindrar oss från att laga god mat på bra råvaror alla dagar i veckan? Vi skulle säga planering och idétorka. Med god planering och bra idéer så tror vi att det blir lättare att äta god vällagad mat med gott samvete som dessutom alltid är laktosfri. Vi ville göra detta för att hjälpa andra med planeringen och samtidigt vill vi få chansen till mer inspiration och en levande diskussion om vad och varför vi äter och till vilket pris.
lördag 10 december 2011
Julmarknad på Åbykvarn
En regnig lördag 10/12 på Åbykvarns julmarknad kunde man värma sig med Anettes hemlagad pumpa soppa med ett gott bröd. I det härliga växthuset fanns olika fina kransar, fårskinn och glögg. Hyacinter, Julros, Granar m.m fanns inne i butiken.
Ute i ladan köpte vi ekologiskt kött och potatis av Olle.
Det är även marknad imorgon 11/12 så passa på att ta en tur ut till Hölö, Åbykvarn till Anette och Olle.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar