Matbloggstoppen

torsdag 5 maj 2011

Amerikanska pannkakor

Detta räcker till 4 personer

7 dl vetemjöl ekologiskt så klart
1 liter mjölk
3 tsk bakpulver
3 tsk socker
1 tsk salt
3 st ägg

Vispa ihop vetemjöl, bakpulvret, salt, socker tillsätt hälften av mjölken och vispa till en slät smet, knäck sen i äggen och vispa i resten av mjölken. Stek dom sen i smör och servera dom tillsammans med sylt.

6 kommentarer:

 1. Hej grannar!

  Så roligt det var att, till frukosten, läsa om er i LT. Vilken trevlig blogg ni har och så många recept på god mat. Vi gillar också att laga mat så er blogg kommer direkt att hamna bland favoriterna.

  Ha en skön helg!

  Hälsar grannarna i 22:an - Anita och Thomas

  SvaraRadera
 2. Hej!! Kul att ni gillar våran blogg.Såg att ni även har en blogg, ska besöka den strax. Jag vet att du har ett stort intresse för blommor och det syns i er trädgård.
  Soliga hälsningar
  från 12:an

  SvaraRadera
 3. Hej igen ...

  Jag (Anita) har diverse frösådder med chili. Bland annat en som heter 'Fish Pepper'. Den är utsökt till fisk, därav namnet. Jag har alldeles för många och istället för att slänga dom så ger jag bort dom. Vill ni ha en planta? Den trivs alldeles utmärkt i växthus eller i ett uteum på sommaren eller på "typ våra altaner" då den vill ha mycket sol och värme. Är ni intresserade kan jag komma bort till er med en planta imorgon eller någon av de närmaste dagarna. Skriv bara ett svar i er blogg (eller i min blogg). Jag håller koll och kommer i så fall bort till er med en planta ...

  ... hälsar Anita

  SvaraRadera
 4. Hej Anita,
  vilken fin blogg du har. Många vackra bilder. Vi vill gärna ha en planta chili, vi brukar alltid ha en eller två plantor som vi skördar av. Kul att prova en ny sort. Kom förbi oss imorgon eftermiddag om det passar dig.
  H/Sylvia

  SvaraRadera
 5. Hej Sylvia!

  Så roligt att ni också odlar chili. Jag kommer förbi imorgon eftermiddag med en 'Fish Pepper' så ni får pröva den.

  //Anita

  SvaraRadera
 6. Då syns vi imorgon, kul!
  //Sylvia

  SvaraRadera