Det skulle bli biffar men tiden blev knapp så det fick bli pasta istället
5 Personer
500 gr Lammfärs jag har förmånen att kunna handla Lamm från Stjärnhov som Carlssons i Luna gallerian säljer
2 Gula lökar i grova bitar
3 morötter i skivor
2 vitlöksklyftor i bitar
1 äpple i små tärningar
1 burk Saltås stora vita bönor (färdigkokta)
1 Burk Zetas ekologiska kidney bönor (färdigkokta)
olja till stekning
salt och peppar
500 gr Pasta, jag tog rigatoni
Stek lammfärsen när den börjar bli klar tillsätt löken och morötterna och stek vidare tills löken är mjuk, salta och peppra. Häll sen i bönorna och låt allt bli riktigt varmt. Koka under tiden pastan och rör ihop såsen av 200 gr Matyoghurt, 100 gr smulad ekologisk fetaost lite honung smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar