Jag gillar Valborg, så härligt att man firar att våren är här!
Vi hade bjudit in Peder, Petra, Thomas, Nina och barnen. Menyn var klar sedan tidigare, som ni säkert sett. På fredagen bakade jag Citronpajkakan. Lars gjorde Mojosås, Cesardressing och grillade kycklingfilé. Allt som går att förbereda gör vi, så på lördag är det bara att skära sallad, baka bröd, koka potatis, göra färsk ost med örter och krutonger.
När gästerna kom börjar vi med Campange och salt kokt potatis med mojosås i ute rummet.
Därefter sätter vi oss till bords och äter en fantastiskt goda Cesarsallad.
Där provar de dom olika vinerna som vi köpt. Rosé, Leths have pink gillades bäst av mig och Thomas. La Pluma gillade Lars och Petra bäst.
Sen bar det av mot Valborgsmässo elden uppe på Högmohöjden.
Nina hade med sig Marshmallows som barnen ivrigt försökte grilla över elden. Efter att jätte långa pinnar hittats gick det bättre :-) En hit!
Vi promenerade hem för att ta efterrätt, Citron kaka med kaffe,te, Cognac eller Séve Fournier i ute rummet som vi värmde upp.
Tack alla goa vänner för en super trevlig kväll!
Det är vi som ska TACKA för en myssig kväll med god mat & dryck! Langhofs
SvaraRadera