Matbloggstoppen

måndag 2 maj 2011

Torsk med mojosås och tomater

God torsk med röd sås

500 gr. torkfilé msc märkt så klart
1 röd paprika
1 röd chilifrukt
Här tillsammans med linsallad med smak av citron
1 zuccini
3 st tomater i grova tärningar att lägga ovanpå skall inte mixas
2 tomater
1 klyfta vitlök
3 msk olivolja
Salt och peppar

Ta bort kärnorna ur chilin (om du vill att såsen skall bli stark spara kärnorna), tomaterna och paprikan. Mixa sen grösakerna till en slät röra tillsätt sen oljan i en tunn stråle medans du mixar, smaka av. Skär zuccinin i skivor och lägg i botten på en ungsfast oljad form. Lägg sen torsken salta och peppra, bred över såsen och avsluta med de grovt skurna tomaterna salta och peppra. Baka av i ugnen på 120 grader i ca 20 minuter kolla att fisken är genomstekt men inte överstekt. Servera med kokt potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar