Vad hindrar oss från att laga god mat på bra råvaror alla dagar i veckan? Vi skulle säga planering och idétorka. Med god planering och bra idéer så tror vi att det blir lättare att äta god vällagad mat med gott samvete som dessutom alltid är laktosfri. Vi ville göra detta för att hjälpa andra med planeringen och samtidigt vill vi få chansen till mer inspiration och en levande diskussion om vad och varför vi äter och till vilket pris.
fredag 18 februari 2011
Gott och nyttigt pålägg nu med MSC
Jag älskar makrill i tomatsås och fram tills för något år sedan var jag tvungen att privatimportera det från Norge. Jag är evigt tacksam för all hjälp jag fått från onkel Tryggve och tante Kari som genom åren har trygga försörjningen (norsk makrellfilé i tomtsause är fortfarande godast). En riktigt god nyhet är nu att det finns en MSC märkning på burken .
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar