Matbloggstoppen

onsdag 2 februari 2011

Tyskt kött till helgen????

http://www.mentoronline.se/iuware.aspx?pageid=132580&ssoid=133017

Är vi verkligen så dumma att vi går på det här? Varför stoppar inte Sverige importen av tyskt kött? Jag har precis sett en hel del extrapriser just av kött från Tyskland. Tyvärr är det inget som man skyltar med stort, ursprungsland. De står med en mycket liten text, så det gäller att vara uppmärksam.
Vi försöker alltid att köpa Svenskt kött.
Hur gör ni? Spelar det ingen roll? Bara det inte kostar för mycket, vad väljer ni? Jag vill gärna veta.

1 kommentar:

  1. Vi lägger ju gärna en del pengar på köttet när vi väl äter och försöker istället dra ner på frekvensen. Tydligen så hamnar det mesta av tysk-köttet i korvar och charkuterier där man inte behöver ursprungsmärka köttet. Jäkligt fult är det.

    Förresten såg era musslor väldigt goda ut!

    SvaraRadera